Anti spinnenvervuiling spray buiten

Zoekt u naar een anti spinnenvervuiling spray buiten? Dan bent u bij Web Free helemaal aan het juiste adres! Wij bieden verschillende soorten producten aan om de spinvervuilingen in uw huis en tuin tegen te gaan. Ondanks het feit dat spinnen onze natuurlijke bondgenoten zijn tegen vliegen, muggen en andere insecten laten zij vaak toch vervuilingen achter. Vaak is dat in de vorm van een web, wat ervoor zorgt dat uw ramen, kozijnen of muren bevuild zijn. En dat wilt natuurlijk niemand.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw oppervlakte met spinnenwebben kunnen betekenen? Bekijk het assortiment op onze website of neem contact met een van onze medewerkers op.

Anti spinnenvervuiling spray buiten | Web Free helpt u verder!

Door het feit dat spinnen in Nederland een beschermde diersoort zijn kunt u in dat geval niet zomaar met gif gaan spuiten. Dat is niet toegestaan voor zowel professionele bestrijders als particulieren. Daarom besloten wij met een passende oplossing te komen, om zo toch deze vervuilingen tegen te kunnen gaan. Ons ontwikkelde product Impressed Web Free is een effectieve reiniger tegen zowel spinnenvervuiling als vervuiling door andere insecten.

Het reinigingsmiddel is langdurig werkzaam; de overlast kan namelijk al geminimaliseerd worden door de getroffen plekken slechts twee keer per jaar aan te pakken. Daarnaast is het middel ook 100 procent biologisch afbreekbaar en is het bijvoorbeeld niet schadelijk voor andere getroffen insecten, planten, dieren of mensen.

Kom in contact met ons!

Heeft u nog enkele vragen voor ons óf kunnen wij op een andere manier iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een anti spinnenvervuiling spray buiten? Neem in beide gevallen gerust even contact met ons op door het formulier op onze website in te vullen. Voor meer informatie over onze producten kunt u natuurlijk ook altijd nog even in onze webshop kijken.

6 maanden actief

Milieuvriendelijk

Direct te gebruiken