Hoe haal je een spinvervuiling weg

Hoe haal je een spinvervuiling weg? Web Free heeft het antwoord! Wij bieden verschillende soorten producten aan om de spinvervuilingen in uw huis en tuin tegen te gaan. Ondanks het feit dat spinnen onze natuurlijke bondgenoten zijn tegen vliegen, muggen en andere insecten laten zij natuurlijk ook vervuilingen achter. Vaak is dat in de vorm van een web, wat ervoor zorgt dat uw ramen, kozijnen of muren bevuild zijn en dat wilt natuurlijk niemand. Daarom hebben wij voor u een passende oplossing ontwikkeld!

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw oppervlakte met spinnenwebben kunnen betekenen? Twijfel niet en neem gerust even contact met ons op.

Hoe haal je een spinvervuiling weg? | Web Free doet het!

Maar hoe kunnen wij het probleem van spinvervuilingen nou precies oplossen? Ons ontwikkelde product Impressed Web Free is een effectieve reiniger tegen zowel spinnenvervuiling als de vervuiling door andere insecten. Het middel is volledig biologisch afbreekbaar en niet schadelijk voor mens en milieu.

Impressed Web Free is in twee verschillende soorten verkrijgbaar: als een product dat direct klaar is voor gebruik en als concentraat. In Nederland zijn spinnen een beschermde diersoort en kunt u daarom als particulier niet zomaar met gif gaan spuiten. Zelfs professionele bestrijders mogen geen gif gebruiken tijdens het verwijderen van spinnen. Daarom hebben wij een reiniger gemaakt, die ook zonder spuitlicentie gebruikt mag worden om deze insecten weg te halen.

Kom in contact met Web Free!

Hebben wij uw vraag ‘’hoe haal je een spinvervuiling weg?’’ kunnen beantwoorden en/of bent u benieuwd geworden naar onze producten? Wacht niet en kijk direct naar de verschillende soorten producten in ons assortiment! Voor andere vragen kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

6 maanden actief

Milieuvriendelijk

Direct te gebruiken