Huis inspuiten tegen spinnenvervuiling

Interesse in huis inspuiten tegen spinnenvervuiling? Dan kunnen producten van Web Free u zeker verder helpen! Al onze producten zijn ontwikkeld om uw huis, binnen en buiten, vrij te maken van spinnenvervuiling. Het maakt niet uit of u een houten of stenen ondergrond heeft, het is allemaal mogelijk met de producten van Web Free. Bij interesse nodigen wij u van harte uit bij één van onze verkooppunten voor meer informatie. Tevens kunt u online een bestelling plaatsen of meer informatie bekijken op onze website.

Huis inspuiten tegen spinnenvervuiling | Gebruik de producten van Web Free

De producten van Web Free zorgen ervoor dat spinnen een ander onderkomen zoeken. Er wordt een conserveringslaag aangebracht op de desbetreffende plekken. Hierdoor kan het spinnenweb zich niet meer hechten aan het oppervlak. De plek wordt dan gezien als oninteressant. Hierdoor zoekt de spin een ander onderkomen om zich te nestelen. Verder zorgt de natuurlijke conserveringslaag dat de overige vervuiling door spinnen wordt afgestoten. Denk hierbij aan luizen, vliegen, muggen, wespen, witte vliegen, wants, trips en spint.

Al onze producten zijn biologisch en 100% afbreekbaar. Tevens is het niet schadelijk voor mens, dier, plant en milieu. Wij vinden het belangrijk dat de spinnenvervuiling op een natuurlijke en milieuvriendelijke manier wordt opgelost. Verder laten onze producten geen vlekken of strepen achter. Wij raden u aan om het product minimaal 2 keer per jaar aan te brengen voor het beste resultaat. Het product heeft een werking van ongeveer 6 maanden. Verder heeft de werking invloed op de weersomstandigheden en de spinnenpopulaties.

Bekijk de website!

Bij vragen kunt u terecht bij onze contactpagina. Voor meer informatie verzoeken wij de website te bezoeken en op uw gemak alle mogelijkheden door te nemen. Vind u het fijner om persoonlijk contact te hebben? Dan kunt u terecht bij één van onze verkooppunten.

6 maanden actief

Milieuvriendelijk

Direct te gebruiken