Huis spinvervuilingvrij maken

Wilt u uw huis spinvervuilingvrij maken en bent u daarom op zoek naar een (biologische) spray? Wij, van Web Free, bieden u een ruim assortiment! Door het feit dat spinnen in Nederland een beschermde diersoort zijn kunt u in dat geval niet zomaar met gif gaan spuiten. Dat is niet toegestaan voor zowel professionele bestrijders als particulieren. Daarom besloten wij met een passende oplossing te komen, om zo toch deze vervuilingen tegen te kunnen gaan. Ons ontwikkelde product Impressed Web Free is een effectieve reiniger tegen zowel spinnenvervuiling als de vervuiling door andere insecten.

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze producten en/of organisatie? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen. Onze medewerkers vertellen u graag meer.

Huis spinvervuilingvrij maken? Impressed Web Free doet het!

Er zijn meerdere voordelen te benoemen om Impressed Web Free in te zetten tegen de benoemde vervuilingen door spinnen of andere insecten. Allereerst is ons reinigingsmiddel langdurig werkzaam; de overlast kan namelijk al geminimaliseerd worden door de getroffen plekken slechts twee keer per jaar aan te pakken. Daarnaast is ook de 100 procent biologische afbreekbaarheid een groot voordeel.

Zo is het middel bijvoorbeeld niet schadelijk voor andere getroffen insecten, planten, dieren of mensen. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken om vlekken; het reinigingsmiddel heeft namelijk geen etsende werking op veel verschillende materialen.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij u verder helpen in uw zoektocht naar een product voor uw huis spinvervuilingvrij maken? Óf heeft u nog algemene vragen over ons bedrijf of onze producten? Twijfel dan niet en neem gerust even een kijkje naar het assortiment in onze webshop voor meer informatie. Hier kunt u, per product, meer informatie vinden.

6 maanden actief

Milieuvriendelijk

Direct te gebruiken