Last van spinnenvervuiling

Heeft u last van spinnenvervuiling en hebt u geen idee hoe u hier vanaf moet komen? De producten van Web Free zijn voor u de uitkomst! ! Onze producten zorgen er voor dat spinnen rag en andere vervuiling niet hecht aan de oppervlakten. Hierdoor wordt uw woning of tuin voor spinnen oninteressant om hun web te maken, waardoor ze een andere plek zullen opzoeken. De producten zijn 100% biologisch afbreekbaar en zullen de spinnen niet doden. Ook is het middel niet schadelijk voor mensen, planten en dieren.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat onze producten voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Last van spinnenvervuiling | Web Free is uw partner

Als u met de producten van Web Free aan de gang gaat, is het belangrijk om dit op de juiste manier te doen. Verwijder allereerst eventuele aanwezige spinnen en zet deze bijvoorbeeld buiten neer (niet doden!). Vervolgens verwijdert u de vervuiling met water en/of een borsteltje. Daarna kunt u de producten aanbrengen. Bij zeer ernstige vervuiling kunt u de helft van het product mengen met water, bij minder ernstige vervuiling kunt u 66 tot 75% water gebruiken om het product mee te vermengen.

Laat het product minimaal 8 uur drogen en verwijder daarna druppels en strepen. Zo voorkomt u dat het product sporen achterlaat. Doe dit minimaal 2 keer per jaar, zodat de vervuiling minimaal blijft.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Heeft u vragen over de werking van het product of de effecten ervan? Neem gerust contact met ons op en we leggen het uitgebreid aan u uit. Daarnaast kunt u ook naar een dealer in de buurt gaan, die ook uitleg kunnen geven over de producten.

6 maanden actief

Milieuvriendelijk

Direct te gebruiken