Middel tegen spinnen vervuiling

Bent u op zoek naar een middel tegen spinnen vervuiling? Dan bent u bij Web Free zeker aan het juiste adres. Onze middelen zijn zeer effectief tegen vervuiling zoals spinnenrag en facliën, maar zijn daarnaast ook nog eens biologisch afbreekbaar en niet giftig voor mens en milieu. U kunt het dus veilig en zonder schade aan te richten gebruiken. Het is belangrijk om te weten dat onze middelen de spinnen niet doden.

Heeft u vragen over onze middelen of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Middel tegen spinnen vervuiling | Hoe werkt het?

Spinnen zijn onze natuurlijke bondgenoten tegen vliegen, muggen en andere insecten. Maar dat ze op ongewenste plaatsen hun web achterlaten en ramen of kozijnen bevuilen, dat wil niemand.

In Nederland zijn spinnen een beschermde diersoort, en dus is het spuiten met gif om de spinnen te doden niet toegestaan voor zowel particulieren als professionele bestrijders. Als oplossing is er Insect & Spider Clean – Web free. Een niet giftige, 100% biologisch afbreekbaar middel welke een langdurige werking heeft tot maar liefst 6 maanden. Bovendien mag het middel zonder spuitlicentie toegepast worden.

Met Insect & Spider Clean – Web Free brengt u een transparante conserveringslaag aan waaraan een spinnenweb niet kan hechten. De behandelde plaatsen worden oninteressant voor de spin om zich op te houden, waardoor deze een andere nestelomgeving zal zoeken. Daarnaast zorgt de natuurlijke conserveringslaag ervoor dat de vervuiling veroorzaakt door spinnen, luizen, vliegen, muggen, wespen, witte vliegen, wants, trips en spint wordt afgestoten waardoor het behandelde oppervlak langdurig schoon blijft.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over onze producten? Wij staan graag voor u klaar. Neem contact op en we vertellen u alles wat u hierover wilt weten. Bekijk op onze dealerpagina waar de producten te koop zijn.

Milieuvriendelijk

Direct te gebruiken