Spider free concentraat

Wilt u spider free concentraat aanschaffen? Dan bent u bij Web Free helemaal aan het juiste adres! Wij verhandelen producten die de vervuiling van spinnen en andere insecten tegengaan. De producten van Impressed Web Free zijn niet giftig en volledig biologisch afbreekbaar. De vloeistof reinigt de bevuilingen op uw ramen, kozijnen, muren en vele andere plekken. Door slechts twee keer per jaar gebruik te maken van deze reiniger minimaliseert u de overlast.

Bent u benieuwd geworden naar de werking van onze producten? Bekijk dan het assortiment in onze webshop. Verdere informatie over de producten is terug te vinden op de individuele productpagina’s.

Spider free concentraat nodig? Wij hebben het in huis!

Maar in welke vormen kunt u vervuiling door insecten nu precies terugvinden? Bij spinnen is dit vaak in de vorm van een spinnenweb, om zo andere (vliegende) insecten te kunnen vangen. Schrik niet: in een huis kunnen er tot wel honderden spinnen zitten. Deze spinnen laten ieder hun vervuiling achter op ramen, muren of andere oppervlaktes.

Impressed Web Free is langdurig werkzaam; de overlast kan namelijk al geminimaliseerd worden door de getroffen plekken slechts twee keer per jaar aan te pakken. Daarnaast is het middel ook 100 procent biologisch afbreekbaar en is het bijvoorbeeld niet schadelijk voor andere getroffen insecten, planten, dieren of mensen. De producten van Impressed Web Free zijn in twee verschillende soorten verkrijgbaar: als een product dat direct klaar is voor gebruik én als concentraat.

Meer weten?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar spider free concentraat óf heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze organisatie of producten? Twijfel dan niet om (in beide gevallen) even contact met een van onze medewerkers op te nemen. Zij staan graag voor u klaar en zullen naar een passende oplossing voor uw vraagstuk zoeken.

6 maanden actief

Milieuvriendelijk

Direct te gebruiken