Spider free ervaring

Zoekt u naar een professioneel bedrijf met spider free ervaring? Wij, van Web Free, helpen u graag verder! Impressed Web Free is in twee verschillende soorten verkrijgbaar: als een product dat direct klaar is voor gebruik en als concentraat. In Nederland zijn spinnen een beschermde diersoort en kunt u daarom als particulier niet zomaar met gif gaan spuiten. Zelfs professionele bestrijders mogen geen gif gebruiken tijdens het verwijderen van spinnen. Daarom hebben wij een reiniger gemaakt, die ook zonder spuitlicentie gebruikt mag worden om deze insecten weg te halen.

Wilt u meer informatie over onze organisatie en producten? Neem dan gerust even contact met ons op. Een van onze medewerkers vertelt u graag meer.

Spider free ervaring gezocht? Web Free helpt u verder!

Door het feit dat spinnen in Nederland een beschermde diersoort zijn kunt u in dat geval niet zomaar met gif gaan spuiten. Dat is niet toegestaan voor zowel professionele bestrijders als particulieren. Daarom besloten wij met een passende oplossing te komen, om zo toch deze vervuilingen tegen te kunnen gaan. Ons ontwikkelde product Impressed Web Free is een effectieve reiniger tegen zowel spinnenvervuiling als vervuiling door andere insecten.

Ons assortiment bestaat uit verschillende producten, die u kunnen helpen bij de bestrijding van vervuiling van spinnen of andere insecten. Door met een (of meerdere) van onze producten de betreffende oppervlakken te behandelen zorgt u ervoor dat het spinnenweb niet meer kan hechten. Door alle plekken met spinnenvervuiling aan te pakken zullen spinnen zich naar een andere plek verplaatsen en bent u vrij van spinnenvervuiling (en vaak ook van vervuiling van andere insecten).

Kom in contact!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze spider free ervaring óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen via het formulier op onze website. Tot ziens bij Web Free!

6 maanden actief

Milieuvriendelijk

Direct te gebruiken