Spinnenvervuiling in huis bestrijden

Wilt u graag spinnenvervuiling in huis bestrijden? Dan bent u bij Web Free zeker aan het juiste adres! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om natuurlijke middelen om spinnenvervuiling te bestrijden. Onze middelen zijn allemaal biologisch afbreekbaar en daarom niet schadelijk voor mens, dier en milieu. Door de oppervlakten in huis minimaal 2 keer per jaar op de juiste wijze te behandelen, zult u zien dat de overlast van spinnenvervuiling minimaal is! Dit komt omdat de producten er voor zorgen dat de oppervlakten te glad worden, waardoor spinnenwebben zich niet meer kunnen hechten. Hierdoor wordt het oninteressant voor een spin om zijn web te maken en zal hij een andere plek gaan zoeken.

Waarom heeft u veel spinnen in huis?

Woningen of bedrijven die aan het water liggen, hebben de meeste kans op overlast door spinnen. Spinnen worden aangetrokken door het vocht. Wanneer er veel insecten rondom de woning leven, heeft u ook een grotere kans op spinnen in huis.  Er is een grote geruststelling: de spinnen in Nederland zijn meestal niet giftig. Het gebeurd zelden dat een giftige wordt getransporteerd vanuit een tropisch land. Wilt u van de spinnen afkomen? Dan kunt u met onze natuurlijke middelen spinnenvervuiling te bestrijden. Spuit minimaal 2 keer per jaar de oppervlakten in huis en zult u merken dat de overlast van spinnenvervuiling minimaal is!

Spinnenvervuiling bestrijden in huis: zo gaat u te werk

Als u met de producten van Web Free aan de gang gaat, is het belangrijk om dit op de juiste manier te doen. Verwijder allereerst eventuele aanwezige spinnen en zet deze bijvoorbeeld buiten neer (niet doden!). Vervolgens verwijdert u de vervuiling met water en/of een borsteltje. Daarna kunt u de producten aanbrengen. Bij zeer ernstige vervuiling kunt u de helft van het product mengen met water, bij minder ernstige vervuiling kunt u 66 tot 75% water gebruiken om het product mee te vermengen.

Laat het product minimaal 8 uur drogen en verwijder daarna druppels en strepen. Zo voorkomt u dat het product sporen achterlaat. Doe dit minimaal 2 keer per jaar, zodat de vervuiling minimaal blijft.

Heeft u vragen over het bestrijden van spinnenvervuiling in huis? Neem contact met ons op!

Bij vragen staan we natuurlijk graag voor u klaar. Onze medewerkers gaan met u in gesprek en geven u alle nodige informatie. Daarvoor kunt u contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u eenvoudig onze verkooppunten vinden, zodat u ook in de winkel om advies kunt vragen.

6 maanden actief

Milieuvriendelijk

Direct te gebruiken