Spinnenvervuiling spray

Wilt u een spinnenvervuiling spray kopen, maar weet u niet precies welke het meest effectief werkt? Wij, van Web Free, bieden u de ideale oplossing! Ons assortiment bestaat uit verschillende producten, die u kunnen helpen bij de bestrijding van vervuiling van spinnen of andere insecten. Door met een (of meerdere) van onze producten de betreffende oppervlakken te behandelen zorgt u ervoor dat het spinnenweb niet meer kan hechten. Door alle plekken met spinnenvervuiling aan te pakken zullen spinnen zich naar een andere plek verplaatsen en bent u vrij van spinnenvervuiling (en vaak ook van vervuiling van andere insecten).

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw oppervlakte met spinnenwebben kunnen betekenen? Bekijk het assortiment op onze website of neem contact met een van onze medewerkers op.

Diervriendelijke spinnenvervuiling spray nodig? Web Free helpt!

Door het feit dat spinnen in Nederland een beschermde diersoort zijn kunt u in dat geval niet zomaar met giftige spinnenweb spray gaan spuiten. Dat is niet toegestaan voor zowel professionele bestrijders als particulieren. Daarom besloten wij met een passende oplossing te komen, om zo toch deze vervuilingen tegen te gaan. Ons ontwikkelde product Impressed Web Free is een effectieve reiniger tegen zowel spinnenvervuiling als vervuiling door andere insecten.

Impressed Web Free is in twee verschillende soorten verkrijgbaar: als een product dat direct klaar is voor gebruik en als concentraat. Zowel particulieren als professionele bestrijders mogen het product gebruiken; er is dus geen spuitlicentie vereist. Op deze manier kunnen wij al onze klanten helpen met het verwijderen van spinvervuilingen met een milieuvriendelijke spinnenweb spray.

Hoe sterk is een spinnenweb?

Een spinnenweb is gemaakt van bijzonder materiaal. Het is een licht materiaal, maar supersterk. De sterkte wordt zelfs vergeleken met staal (spinnendraad heeft vaak een sterkte van 1,5 GPa (Gigapascal), terwijl de sterkte van staal varieert van 0,2 tot 2 GPa). Met onze spinnenvervuiling spray creëert u een transparant laagje op het oppervlak waar u overlast heeft, zodat een spinnenweb niet kan hechten. De spin zal op zoek gaan naar een andere plek en u heeft geen overlast meer.

Meer informatie over spinnenweb spray?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze spinnenvervuiling spray óf kunnen wij u ergens anders mee helpen? Twijfel dan niet om even contact met een van onze specialisten op te nemen. Tot ziens bij Web Free!

6 maanden actief

Milieuvriendelijk

Direct te gebruiken