Spinnenwebben voorkomen

Wilt u spinnenwebben voorkomen en bent u daarom op zoek naar een kwalitatieve spuitbus? Wij, van Web Free, hebben de oplossing voor u! Wij verhandelen producten die de vervuiling van spinnen en andere insecten tegengaan. De producten van Impressed Web Free zijn niet giftig en volledig biologisch afbreekbaar. De vloeistof reinigt de bevuilingen op uw ramen, kozijnen, muren en vele andere plekken. Door slechts twee keer per jaar gebruik te maken van deze reiniger minimaliseert u de overlast.

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze producten en/of organisatie? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen. Onze medewerkers vertellen u graag meer.

Spinnenwebben voorkomen? Web Free helpt!

Door het feit dat spinnen in Nederland een beschermde diersoort zijn kunt u in dat geval niet zomaar met gif gaan spuiten. Dat is niet toegestaan voor zowel professionele bestrijders als particulieren. Daarom besloten wij met een passende oplossing te komen, om zo toch deze vervuilingen tegen te kunnen gaan. Ons ontwikkelde product Impressed Web Free is een effectieve reiniger tegen zowel spinnenvervuiling als vervuiling door andere insecten.

Het reinigingsmiddel is langdurig werkzaam; de overlast kan namelijk al geminimaliseerd worden door de getroffen plekken slechts twee keer per jaar aan te pakken. Daarnaast is het middel ook 100 procent biologisch afbreekbaar en is het bijvoorbeeld niet schadelijk voor andere getroffen insecten, planten, dieren of mensen.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een kwalitatieve spuitbus voor spinnenwebben voorkomen? Bekijk gerust even ons assortiment om inzicht te krijgen in de verschillende mogelijkheden. Voor verdere vragen kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. Tot ziens bij Web Free!

6 maanden actief

Milieuvriendelijk

Direct te gebruiken