Spinnenweb weghalen

Wilt u een spinnenweb weghalen, maar heeft u hier niet de juiste middelen voor? De producten van Web Free zijn hier ideaal voor! Onze middelen zorgen ervoor dat spinnenwebben niet kunnen hechten op de oppervlakten die ingespoten zijn. Hierdoor moeten spinnen op zoek gaan naar andere plekken. Daarnaast zorgt het middel er ook voor dat vervuiling van andere insecten zoals wantsen, muggen en wespen niet hecht. De oppervlakte blijft hierdoor mooi schoon. Door 2 keer per jaar uw huis en/of tuin te behandelen, zult u merken dat de overlast minimaal is en dat het spinnen weghalen minder wordt.

Heeft u vragen over onze middelen? Neem gerust contact met ons op!

Spinnenweb weghalen met de producten van Web Free

Met Insect & Spider Clean – Web Free brengt u een transparante conserveringslaag aan waaraan het spinnenweb zich niet kan hechten. De behandelde plaatsen worden oninteressant voor de spin om zich op te houden, waardoor deze een andere nestelomgeving zal zoeken. Daarnaast zorgt de natuurlijke conserveringslaag ervoor dat de vervuiling veroorzaakt door spinnen, luizen, vliegen, muggen, wespen, witte vliegen, wants, trips en spint wordt afgestoten waardoor het behandelde oppervlak langdurig schoon blijft.

De producten zijn 100% biologisch afbreekbaar, en daarnaast niet schadelijk voor mens, dier, plant en milieu. Ook laten de producten geen strepen of vlekken achter op de behandelde materialen. Door de producten minimaal 2 keer per jaar te gebruiken, zult u zien dat de overlast klein blijft. Het middel werkt tot 6 maanden. Hoe lang het precies werkt is afhankelijk van de weersomstandigheden en de spinnenpopulaties.

Heeft u vragen over spinnenwebben weghalen? Neem gerust contact met ons op!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. Onze medewerkers gaan met u in gesprek en helpen u zo snel mogelijk verder. U kunt contact opnemen via het formulier op de website, per mail of telefonisch.

6 maanden actief

Milieuvriendelijk

Direct te gebruiken