Spinnenwebben verwijderen

Wilt u graag spinnenwebben verwijderen, maar dan op een gemakkelijke en milieuvriendelijke manier? Dan zijn de producten van Web Free een uitkomst! Wij hebben 100% biologisch afbreekbare producten die spinnenvervuiling tegengaan. Door de oppervlakten in uw woning, kantoorpand of tuin 2 keer per jaar te behandelen zult u nagenoeg geen last meer hebben van spinnenvervuiling. Bekijk op onze dealerpagina welk bedrijf bij u in de buurt onze producten verkoopt, en ga aan de slag!

Spinnenwebben verwijderen | Zo werkt het

Als u met de producten van Web Free aan de gang gaat, is het belangrijk om dit op de juiste manier te doen. Verwijder allereerst eventuele aanwezige spinnen en zet deze bijvoorbeeld buiten neer (niet doden!). Vervolgens verwijdert u de vervuiling met water en/of een borsteltje. Daarna kunt u de producten aanbrengen. Bij zeer ernstige vervuiling kunt u de helft van het product mengen met water, bij minder ernstige vervuiling kunt u 66 tot 75% water gebruiken om het product mee te vermengen.

Laat het product minimaal 8 uur drogen en verwijder daarna druppels en strepen. Zo voorkomt u dat het product sporen achterlaat. Doe dit minimaal 2 keer per jaar.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Is het toch nog niet helemaal duidelijk hoe onze producten werken of heeft u hier nog vragen over? Neem gerust contact met ons op. We vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt over de werking. Ook kunt u bij onze dealers terecht met vragen.

Milieuvriendelijk

Direct te gebruiken