Spinvervuiling weg spray

Zoekt u naar een kwalitatieve spinvervuiling weg spray? Dan bent u bij Web Free helemaal aan het juiste adres! Ons assortiment bestaat uit verschillende producten, die u kunnen helpen bij de bestrijding van vervuiling van spinnen of andere insecten. Door met een (of meerdere) van onze producten de betreffende oppervlakken te behandelen zorgt u ervoor dat het spinnenweb niet meer kan hechten. Door alle plekken met spinnenvervuiling aan te pakken zullen spinnen zich naar een andere plek verplaatsen en bent u vrij van spinnenvervuiling (en vaak ook van vervuiling van andere insecten).

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw oppervlakte met spinnenwebben kunnen betekenen? Bekijk het assortiment op onze website of neem direct contact met een van onze medewerkers op.

Spinvervuiling weg spray? Web Free heeft het in huis!

In Nederland zijn spinnen een beschermde diersoort. Het spuiten van gif (voor zowel particulieren als professionele bestrijders) is dus niet toegestaan. Maar hoe kunnen wij er dan voor zorgen dat u toch van deze vervuilingen af komt? Daarvoor hebben wij Impressed Web Free ontwikkeld; een niet-giftig en volledig biologisch afbreekbaar middel die de vervuilingen van spinnen en andere insecten effectief reinigt.

Impressed Web Free is in twee verschillende soorten verkrijgbaar: als een product dat direct klaar is voor gebruik en als concentraat. Zowel particulieren als professionele bestrijders mogen het product gebruiken; er is dus geen spuitlicentie vereist. Zo kunnen wij al onze klanten helpen met het verwijderen van spinvervuilingen.

Kom in contact!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een spinvervuiling weg spray óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om, in beide gevallen, even contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen!

6 maanden actief

Milieuvriendelijk

Direct te gebruiken