Spray tegen spinnenvervuiling

Bent u op zoek naar een spray tegen spinnenvervuiling? Wij, van Web Free, kunnen u verder helpen! Wij bieden verschillende soorten producten aan om de spinvervuilingen in uw huis en tuin tegen te gaan. Ondanks het feit dat spinnen onze natuurlijke bondgenoten zijn tegen vliegen, muggen en andere insecten laten zij natuurlijk ook vervuilingen achter. Vaak is dat in de vorm van een web, wat ervoor zorgt dat uw ramen, kozijnen of muren bevuild zijn en dat wilt natuurlijk niemand. Daarom hebben wij voor u een passende oplossing ontwikkeld.

Wilt u meer informatie over onze organisatie en producten? Neem dan gerust even contact met ons op. Een van onze medewerkers vertelt u graag meer.

Spray tegen spinnenvervuiling | Web Free heeft het in huis!

In Nederland zijn spinnen een beschermde diersoort. Het spuiten van gif (voor zowel particulieren als professionele bestrijders) is dus niet toegestaan. Maar hoe kunnen wij er dan voor zorgen dat u toch van deze vervuilingen af komt? Daarvoor hebben wij Impressed Web Free ontwikkeld; een niet-giftig en volledig biologisch afbreekbaar middel die de vervuilingen van spinnen en andere insecten effectief reinigt.

Impressed Web Free is in twee verschillende soorten verkrijgbaar: als een product dat direct klaar is voor gebruik en als concentraat. Zowel particulieren als professionele bestrijders mogen het product gebruiken; er is dus geen spuitlicentie vereist. Zo kunnen wij al onze klanten helpen met het verwijderen van spinvervuilingen.

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een spray tegen spinnenvervuiling óf heeft u nog vragen voor ons? Bekijk het assortiment op onze website voor meer informatie of neem contact met ons op via het contactformulier op onze website. Tot ziens bij Web Free!

6 maanden actief

Milieuvriendelijk

Direct te gebruiken