Spuitbus tegen spinnenvervuiling

Op zoek naar een spuitbus tegen spinnenvervuiling? De producten van Web Free zijn de ideale uitkomst! Onze middelen weren spinnenvervuiling voor ongeveer 6 maanden, maar zijn daarnaast ook nog eens biologisch afbreekbaar en niet giftig voor mens en milieu. U kunt het dus veilig en zonder schade aan te richten gebruiken. Het is belangrijk om te weten dat onze middelen de spinnen niet doden, maar voorkomen dat ze een web kunnen maken op de ingespoten oppervlakten. Hierdoor wordt uw huis of tuin oninteressant voor spinnen en andere insecten.

Heeft u vragen over onze middelen of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Spuitbus tegen spinnenvervuiling | Web Free staat voor u klaar

Spinnen zijn onze natuurlijke bondgenoten tegen vliegen, muggen en andere insecten. Maar dat ze op ongewenste plaatsen hun web achterlaten en ramen of kozijnen bevuilen, dat wil niemand. Met Insect & Spider Clean – Web Free brengt u een transparante conserveringslaag aan waaraan een spinnenweb niet kan hechten. De behandelde plaatsen worden oninteressant voor de spin om zich op te houden, waardoor deze een andere nestelomgeving zal zoeken. Daarnaast zorgt de natuurlijke conserveringslaag ervoor dat de vervuiling veroorzaakt door spinnen, luizen, vliegen, muggen, wespen, witte vliegen, wants, trips en spint wordt afgestoten waardoor het behandelde oppervlak langdurig schoon blijft.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op en we helpen u verder

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. Neem contact met ons op en we helpen u zo snel mogelijk verder. Contact opnemen kan telefonisch, per mail of via het formulier op onze website. Tevens vindt u op onze website ook een dealer die onze producten verkoopt bij u in de buurt.

6 maanden actief

Milieuvriendelijk

Direct te gebruiken