Biologisch middel tegen spinnen vervuiling

Bent u op zoek naar een biologisch middel tegen spinnen vervuiling? Dan zit u met de producten van Web Free helemaal goed! Onze producten zorgen ervoor dat het behandelde oppervlak glad wordt, waardoor de spinnenwebben niet meer kunnen hechten. Spinnen zullen dus snel op zoek gaan naar andere plekken om hun web te maken. Nog een voordeel is, dat het vuil wat andere insecten zoals muggen en wespen veroorzaken, ook niet hecht. Daarom zal de overlast minimaal zijn.

Heeft u vragen over onze producten of wilt u graag meer informatie? Neem contact met ons op!

Biologisch middel tegen spinnen vervuiling | Zo werkt het

Spinnen zijn onze natuurlijke bondgenoten tegen vliegen, muggen en andere insecten. Maar dat ze op ongewenste plaatsen hun web achterlaten en ramen of kozijnen bevuilen, dat wil niemand. In Nederland zijn spinnen een beschermde diersoort, en dus is het spuiten met gif om de spinnen te doden niet toegestaan voor zowel particulieren als professionele bestrijders. Als oplossing is er Impressed Web free. Een niet giftige, 100% biologisch afbreekbaar middel welke een effectief reinigingsmiddel is tegen vervuiling van spinnen en andere insecten. Bovendien mag het middel zonder spuitlicentie toegepast worden.

De producten zijn 100% biologisch afbreekbaar, en daarnaast niet schadelijk voor mens, dier, plant en milieu. Ook laten de producten geen strepen of vlekken achter op de behandelde materialen. Door de producten minimaal 2 keer per jaar te gebruiken, zult u zien dat de overlast van vervuiling door spinnen en andere insecten klein blijft. Hoe lang het precies werkt is afhankelijk van de weersomstandigheden en de spinnenpopulaties.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bij vragen staan we uiteraard voor u klaar. Neem contact met ons op en we helpen u verder. Op onze dealerpagina vindt u alle bedrijven die onze producten verkopen. Typ uw postcode in en kijk waar u bij u in de buurt terecht kunt.

6 maanden actief

Milieuvriendelijk

Direct te gebruiken